The Greatest Guide To بیماری زونا و راه های درمان
The Greatest Guide To بیماری زونا و راه های درمان
Blog Article
افزایش مخالفت آمریکاییها با جنگ در غزه؛ استعفا در وزارت خارجه در اعتراض به حمایت نظامی از اسرائيل
مراقبت های بعد از لابیاپلاستی
آشنایی با کاربرد و مصرف آن در پیشگیری از بارداری
به زبان ساده میتوان گفت هنگامی که خطر رفع شد، وضعیت هشدار بدن هم به صورت اتوماتیک خاموش میشود و بدن به حالت معمول و متعادل باز میگردد. اما در مورد انسان این وضعیت همچنان به حالت روشن باقی میماند، زیرا در عمل، فشار روحی ناشی از آن خطر به این زودی از بین نمیرود. پیامد نامطلوبي که تداوم این فشار روحی براي ما خواهد داشت، آن است که سیستم ایمنی بدن در وضعیت روشن و فعال باقي ميماند و در نتیجه ما دچار عوارض و بیماریهایی میشویم که بر سیستم ایمنی و قلبی عروقی بدن تأثیر منفی به جا میگذارد. تأثیر استرس در ابتلاء به بیماری زونا هم دقیقاً به همین صورت است. حتی ممکن است این تأثیرات منفی منجر به عوارض دیگری مانند سکته مغزی، بیماریهای قلبی و سایر ناراحتیهای مزمن هم بشود.
استفاده از کفش طبی می تواند به سالم ماندن قلب انسان کمک کند
گوش درد و وزوز کردن گوش، البته این عارضه نادر است اما با درمان به موقع شانس بهبودی کامل وجود دارد.
حال شما با تكه ای پارچه تمیز، خمیر را به آرامی روی ناحیه مجروح بمالید، خمیر را چندین بار در روز به كار برید.
معمولاً درد به عنوان اولین نشانه بیماری زونا شناخته میشود که در اثر درگیر شدن یک یا چند مورد از عصبهای حسی ایجاد میشود و میتواند خفیف تا شدید باشد. همچنین درد ناشی از زونا ممکن است فقط در یک نقطه و یا به طور گسترده در ناحیهای از پوست، احساس شود.
راههای جلوگیری از اسکولیوز؛ برای سلامتی ستون فقرات خود سرمایهگذاری کنید
● واکسن زدن میتواند از بروز علائم یا عوارض شدید زونا جلوگیری کند. همه کودکان باید دو دوز از واکسن آبله مرغان را دریافت کنند که به عنوان ایمن سازی آبله مرغان نیز شناخته میشود.
● در حالی که ابتلا به زونا در دوران بارداری غیرعادی است، اما ممکن است. اگر با فردی که مبتلا به آبله مرغان یا عفونت فعال زونا است در تماس باشید، اگر واکسینه نشدهاید بیماری پوستی زونا یا قبلاً هرگز آن را نداشتهاید، میتوانید به آبله مرغان مبتلا شوید.
ممکن است علائمی شبیه آنفولانزا مانند تب، سردرد یا خستگی را هم تجربه کنید.
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا میکند.
درمان زودهنگام هم مدت عفونت را کوتاه میکند و احتمال بروز عوارض را کاهش میدهد. استرس و اختلال عملکرد سیستم ایمنی از دلایل بروز زونا هستند. برای درمان از پمادهای مختلف و داروهایی نظیر فامسیکلوویر استفاده میشود.